Pandora eindelijk in 'massa-produktie'

De nieuwe Neo Geo is niet het enige handheldnieuws dat we vandaag voor jullie hebben. De Pandora gaat namelijk na vier jaar ook eindelijk in massa-produktie en de makers willen meer dan 4.000 units verschepen de komende maanden.

De Pandora is een handheldcomputer die draait op Linux. Er is een toetsenbord aanwezig, maar ook gamecontroller-knoppen. Volgens de makers een ideale hybride voor gamers die ook andere zaken willen doen zoals internetten en bestanden schrijven. Het scherm is 4,3" groot en heeft een resolutie van 800 x 480 pixels. Zaken als WiFi, bluetooth en USB zijn allemaal aanwezig.

Mocht je geïnteresseerd zijn dan kun je hier alvast een pre-order plaatsen. Voor Europeanen gaat het apparaatje 445 euro kosten, exclusief verzendkosten. De prijs is overigens nog niet helemaal definitief, bij grote interesse kan de prijs dalen.

pandora

Meer over deze Pandora-handheld kun je vinden op het forum. Eén van de mods daar heeft namelijk een Pandora en staat klaar om al jullie vragen te beanwoorden.