FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Magicka 2

Game

Het maffe Magicka komt terug met veel van het oude en een beetje nieuw. De vage humor, het rare taaltje, co-op die niet behulpzaam is en heel veel spreukencombo’s, het is er weer. Nu ook met een nieuw artifactsysteem.

In Magicka 2 is dus veel van het oude vertrouwde bewaard gebleven, wat heel verstandig is. Daarbij is de co-op verfijnd: het is mogelijk om erin en eruit te stappen naar believen. ‘Friendly fire’ staat altijd aan, wat betekent dat je te allen tijde je vrienden kan pijnigen met een slechtgemikte spreuk.

Magicka 2

De multiplayer is uitgebreid met meer mogelijkheden en je kan elk onderdeel van het spel met je vrienden doorlopen. Uitgever Paradox zegt meer mantels, spreuken, toverstaffen, vijanden en veel verrassingen in petto te hebben. Een van de nieuwigheidjes zijn de ‘Artifacts’; hiermee kun je de spelvoorwaarden aanpassen en zo een hele nieuwe ervaring creëren. Meer details zijn hierover nog niet bekend.

Het verhaal speelt zich weer af in Midgård. Het land heeft flink te lijden gehad van de activiteiten in het vorige spel. Toch is het niet de bedoeling de boel weer op te bouwen. Er zijn een aantal vreemde magiërs, rare fantasiewezens en gevaarlijke vijanden die rondzwerven en voor de gewelddadige intermezzo’s zorgdragen.

Magicka 2 komt uit voor PlayStation 4 en pc. Er is nog geen releasedatum vastgesteld.

Platform PlayStation 4, Windows
Developer
Publisher Paradox Ent.
Genre RPG
User-waardering 6.0
Aantal stemmen2
Verdeling van de stemmen
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1265
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
review
Dragon's Dogma II
©FOK.nl e.a.