FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Pier Solar HD

Game

Het rollenspel Pier Solar HD wordt gemaakt voor de Wii U. De game, die als hobby werd gemaakt voor de twintig jaar oude Sega Mega Drive, is ook aangekondigd voor de Ouya-spelcomputer en Android-tablets en -smartphones. Dat heeft gamestudio Watermelon bekendgemaakt nadat het bedrijf twee ton heeft opgehaald via crowdfunding.

Pier Solar HD was al aangekondigd voor de Xbox 360, Windows pc, Mac, Linux en de tien jaar oude Sega Dreamcast. Gamestudio Watermelon overweegt nog de game ook voor de PlayStation 3 te maken. Hoeveel geld het bedrijf hier nog voor denkt nodig te hebben, is niet bekend.

Het rollenspel werd twee jaar geleden uitgegeven voor de Sega Mega Drive. Volgens Watermelon is Pier Solar het grootste rollenspel voor de tweede generatie spelcomputers. Het verhaal van het spel draait om een jongeman genaamd Hoston die samen met zijn vrienden zoekt naar een kruid om zijn vader te genezen van een ziekte.

Watermelon wil de game eind volgend jaar uitgeven voor alle spelcomputers. Daarnaast wordt een documentaire gemaakt over de productie van het spel.


Rollenspel Pier Solar HD in de maak voor Wii U 

Platform Mega Drive, PlayStation 3, smartphone, Wii U, Windows, Windows Phone, Xbox 360
Developer
Publisher
User-waardering 10.0
Aantal stemmen1
Verdeling van de stemmen
Laatste reviews en specials
review
Undead Inc.
review
Doctor Who - Boom: suspense en maatschappijkritiek vormen samen een boeiend geheel
special
VrijMiBabes #210 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1278
special
Random Pics van de Dag #1277
special
Random Pics van de Dag #1276
©FOK.nl e.a.