FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Hedone

Game

Het is 2020 en social media en het echte leven zijn in elkaar verweven. Mensen zoeken steeds meer extremer vertier op, want Idols is te braaf om naar te kijken. John J. Lazar, een rijke investeerder, heeft zich ondertussen gestort op de mediawereld en is dé mediamagnaat geworden van de wereld. Door slim gebruik te maken van social media is hij ook een ster geworden. Alles kient hij uit, zelfs de foto's van de roddelbladen komen uit zijn eigen koker.

Zijn bedrijf, Lazarus.us, heeft GeminiTech overgenomen. Dit onderzoeksteam kloont lichamen, maar kan ze nog niet in leven houden. Met een ander researchteam dat gekocht is door Lazar zijn ze uiteindelijk succesvol in het klonen en overbrengen van de hersenen van een persoon. Deze klonen worden Synths genoemd. Lazar gebruikt deze Synths voor zijn nieuwste show: HTV.

HTV speelt zich af in een arena met allemaal freaky kandidaten. De deelnemers hebben allemaal vrijwillig ingestemd om gekloond te worden in deze populaire show. Waarom moeten ze gekloond worden? Omdat ze in de arena losgaan met allemaal wapentuig. Roem en aandacht staat boven alle ethische kwesties. Deze F2P-MMOFPS heeft een andere invalshoek dan de hedendaagse shooters.

Platform PC, Playstation 3, Xbox 360
Developer Acony
Publisher
Genre FPS
Releasedatum NL 2011
Releasedatum VS 2011
Meer informatie Officiële site
User-waardering Onbekend.
Aantal stemmen0
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
review
Dragon's Dogma II
special
Random Pics van de Dag #1262
©FOK.nl e.a.