Vijf gametips voor de maand februari

Game: Plants vs. Zombies: Garden Warfare
Platform: Xbox 360, Xbox One
Ontwikkelaar: PopCap Games
Uitgever: Electronic Arts
Releasedatum: 25 februari 2014
Genre: Shooter

Plants vs. Zombies: Garden Warfare is het eerste 3D-spel in de serie die draait om de eeuwige strijd tussen de zombies en de planten. De game is een combinatie van een shooter en een Tower Defense-game en de focus ligt op coöperatieve gameplay en competitieve multiplayergameplay.

Waarom gaat dit spel slagen?
Plants vs. Zombies is een bekende game voor heel veel mensen, de game combineert gameplaysoorten en met de verschillende klassen binnen de planten en de zombies is er ook nog eens een hoop variatie mogelijk. Daarnaast zit de game vol grappige geluidseffecten en visuele effecten, wat de game een hoop vrolijkheid geeft: ideaal voor co-op met vrienden.

Waar kan het misgaan?
Garden Warfare is heel wat anders dan de mobiele game die we gewend zijn. Daarnaast zullen de grappige effecten niet iedereen aanspreken en met een game die gebaseerd is op co-op en multiplayer zul je een grote gamerbasis nodig hebben. Daarnaast komt de game uit voor Xbox 360, en later PlayStation 3, waar veel gamers al van zijn overgestapt naar de nieuwe consoles in die lijn.