Ninja Gaiden voor n00bs

Yup, je ziet het goed! Een tiental dingen die je met Ninja Gaiden kunt doen als je het niet meer ziet zitten uit frustratie. Let op, alles is wel op eigen risico!

Frisbee
We beginnen met een gemakkelijke oplossing, de disc als frisbee. Werp ‘m naar vrienden, laat je hond ‘m apporteren of frisbee de disc zo het raam uit. Het kan allemaal en het is vrij gemakkelijk te bewerkstelligen.

Onderzetter
Een andere makkelijke, maar toch heel nuttige, oplossing is het gebruiken van de disc als onderzetter. De druppels condens van je ijskoude biertje lopen dan niet je tafel op, maar ze worden opgevangen door Ryu.

<\/center>

Decoratie
Een disc heeft twee kanten, vaak is de ene kant bedrukt met een label waarop staat wat er voor data op de disc staat. Deze data staat dan op de andere kant en deze wordt door je speler gelezen. Het mooie van de datakant is dat deze mooi blinkt en ligt weerkaatst in alle kleuren van de regenboog, ideaal als decoratiemateriaal dus.

Kerstversiering
Een speciale vorm van ‘creatief decoreren met een cd’ is het gebruiken ervan in een Kerstboom of als een andere vorm van Kerstdecoratie. Kerst is altijd een groot feest dat buiten de ‘Kerstgedachte’ vooral draait om feest, eten, cadeaus en versieringen. Deze versieringen zijn vaak blinkend en ze glinsteren ook vaak; een cd is dan ideaal voor erbij.

Pizzasnijder
Oeh, we hebben nu een ietwat lastig tweede leven voor je disc; gebruik ‘m als pizzasnijder. Iedereen kent wel die pizzasnijders die ze in pizzeria’s hebben, een handvat en een rond mes aan het einde waarmee je zo door een pizza snijdt. Een disc kan je daar ook prima voor gebruiken aangezien deze scherp genoeg is om door de topping en de bodem te komen. Het enige lastige is dat je niet echt kan goed kan rollen, maar na wat oefening lukt het echt!


Ryu hangt hier onder Samus<\/center>

Origami
Jaren geleden was Origami een populaire hobby en er werd van alles en nog wat gevouwen. Met de handleiding van Ninja Gaiden kun je ook een flink aantal leuke objecten vouwen natuurlijk, haal voorzichtig de pagina’s los en knip ze eventueel op model (sommige vouwwerken vereisen een vierkant papier). Zoek op internet een origami fansite en ga vouwen.

BBQ aansteekhulp
Het mooie weer is wel een beetje voorbij, maar zolang het niet regent kun je altijd nog een fijne barbecue organiseren. Het aansteken van de houtskool en de briketten is echter niet altijd even gemakkelijk. Aanmaakblokjes, aanmaakvloeistof of zelfs spiritus wordt vaak gebruikt. Nu je Ninja Gaiden niet meer speelt heb je ook het boekje niet meer nodig en aangezien deze van papier is brandt ‘ie erg goed. Haal de bladzijden los en leg de verschillende pagina’s tussen de stukken houtskool, steek ze aan, wacht tot de houtskool roodgloeiend is en smakelijk eten!

Hoes hergebruiken
Zo. De cd heeft een tweede functie gekregen en het boekje is verbrand. Nu zitten we echter nog met een hoesje. Ook hiervoor is een tweede leven vrij snel bepaald; gebruik ‘m om je zelf gebrande (vakantie)dvd’s erin op te bergen. Op deze manier heb je een vrij exclusieve hoes aangezien je de Xbox groene hoesjes niet los in de winkel kan kopen.

<\/center>

Inruilen/terugbrengen
Als je een gierigaard bent kun je altijd nog naar de gameshop terug gaan en vragen of je de game mag retourneren danwel ruilen voor een andere. Let er wel op dat je dit beslist voor je jezelf gaat wagen aan de eerder genoemde oplossingen. Ik heb namelijk gehoord dat de winkels vrij lastig gaan doen als je boekje half verbrand is.