Win Soul Sacrifice

In Soul Sacrifice heeft een wrede magiër je gevangen genomen. Hij offert al zijn slachtoffers en het ziet er naar uit dat jij de volgende bent. In je kooi ontdek je een betoverd dagboek met mysterieuze krachten. Het boek laat je de verhalen die erin staan herbeleven. Zo word je een brute oorlog tussen tovenaars en monsters ingesleurd en in elk hoofdstuk dat je leest leer je meer over de wrede magiër en zijn krachten en misschien wel zijn zwakke plek. De toverspreuken die je door het boek leert moeten je gaan helpen te ontsnappen. Lukt het niet in je eentje? Dan kun je in multiplayer tot maximaal drie spelers uitnodigen om de gevechten met de sterke tegenstanders uit de hoofdstukken aan te gaan.

Soul Sacrifice staat gepland voor release op 1 mei voor PlayStation Vita. De allerlaatste informatie en alle trailers vind je op gamepagina van Soul Sacrifice.

FOK!games mag vier exemplaren van Soul Sacrifice voor PlayStation Vita weggeven. Wat moet je hier voor doen? Hier klikken en het antwoord geven op de volgende vraag: wie is designer van Soul Sacrifice? De prijsvraag loopt tot en met 3 mei. Daarna worden de winnaars bekendgemaakt via de site en krijgen zij een pm met alle details.