Win Injustice: Gods Among Us

Injustice: Gods Among Us is ontwikkeld door NetherRealm Studios, makers van de vechtgame Mortal Kombat. De makers introduceren een nieuwe gedurfde vechtgame-franchise met een diep origineel verhaal en een grote cast van favoriete helden en schurken, zoals Batman, Green Arrow, Cyborg, Harley Quinn, Nightwing, Solomon Grundy, Superman, The Flash, Wonder Woman, Green Lantern en vele anderen. In een wereld, waar de scheidslijn tussen goed en kwaad vervaagd is, nemen helden en schurken op grote schaal deel aan epische gevechten tegen elkaar.

Injustice: Gods Among Us staat gepland voor release op 18 april voor Xbox 360, PlayStation 3 en Wii U. De allerlaatste informatie en alle trailers vind je op de Facebookpagina van het spel.

FOK!games mag drie exemplaren van Injustice: Gods Among Us weggeven. Twee exemplaren daarvan zijn de normale editie, en we hebben een hoofdprijs: een Collector's Edition. Hierin zitten drie DLC-skins voor Batman, Superman en Wonder Woman, een comic, een steelcase en een figurine van Batman die Wonder Woman knuffelt!

Hoofdprijs

Wat moet je hiervoor doen? Heel simpel, hier klikken en antwoord geven op de volgende vraag. Uit welk bekend comic-universum komen al deze helden en schurken? De prijsvraag loopt tot 18 april. Daarna worden de winnaars benaderd via hun opgegeven e-mailadres om aan te geven voor welk platform zij de game willen. Succes!