Win Borderlands 2-VIP op gamescom

Borderlands 2 is het vervolg op de veelgeprezen en populaire role-playing shooter en trakteert je opnieuw op een unieke stijl, interessante personages en meeslepende coöpgameplay. Het verhaal gaat verder met nieuwe personages, vaardigheden, vijanden, wapens en uitrusting. Je maakt nieuwe vrienden en bewapent ze tot de tanden om zij aan zij te vechten in de onbekende en onvoorspelbare wereld van Pandora. Ga samen op een meedogenloze tocht vol wraak op zoek naar de ultieme verlossing.

Kun je niet wachten om deze game te spelen? Dat hoeft ook niet, want FOK!games geeft in samenwerking met 2K Games een previewsessie weg. Win nu gratis toegang tot gamescom in Keulen op vrijdag 17 augustus voor jou en drie vrienden. Je hoeft niet in de rij voor Borderlands 2 te staan, want de prijs is compleet met een exclusieve VIP-behandeling op de Borderlands 2-stand. Jullie kunnen een uur lang gamen in een van de luxueuze VIP-boxes. Een host brengt je alle frisdrank, hapjes en snacks die je maar wil en na afloop krijg je nog een toffe goodiebag mee. Let op, jij en je vrienden moeten achttien jaar of ouder zijn om binnen te komen! Het vervoer naar de gamescom moet je ook zelf regelen.

Wat moet je doen om kans te maken? Simpel, geef in een reactie hieronder aan met wie je graag een potje co-op Borderlands 2 zou willen spelen, en waarom? Uit de inzendingen kiest FOK! op 27 juli om 12 uur in de middag de meest originele inzending uit. Houd je PM-box in de gaten, vrijdag moeten we jouw naam en die van je drie vrienden hebben om door te geven!