Win Gears of War 3

Gears of War 3 is de epische afsluiting van een net zo epische trilogie van ontwikkelaar Epic Games. De third person shooter gaat helemaal los met kogels, kettingzagen en bloed om de serie zo waardig als mogelijk af te sluiten. De game is volledig in co-op te spelen met een vriend op de bank of online.

Gears of War laat spelers in de huid kruipen van Marcus Phenix, een ex-gevangene die zijn diensten levert om de aarde te redden van een invasie aan Locust. In de eerste twee delen komen Marcus en zijn kornuiten er achter wat de bijbedoelingen zijn van het overnemen van de planeet. In Gears of War 3 ga je op zoek naar de vader van Marcus, op zoek naar antwoorden. Ondertussen zal je er alles aan moeten doen om het laatste restje mensheid in leven te houden.


Ben je klaar met de verhaallijn van de game, wees dan niet getreurd. Gears of War 3 heeft een spannende multiplayer-modus. De mutliplayer-modus van de Gears of War-serie behoort nog altijd tot één van de meest gespeelde multiplayer-modi op de Xbox 360. Gears of War 3 kent wederom een gigantische achterban om online af te slachten.

WIN!
Ten ere van het zevenjarige bestaan van FOK!games mogen wij in samenwerking met Microsoft niet één, niet twee, maar zeven exemplaren weg gaan geven van Gears of War 3. Wil jij kans maken op één van deze exemplaren? Ga dan snel naar de actie-pagina om te zien hoe jij kunt winnen.