Win Bodycount voor PS3 of Xbox 360

In deze first person shooter vliegen de kogels om je oren. Terwijl je in de huid kruipt van oorlogsveteraan Jackson, ga je voor 'The Network' op jacht naar je grootste vijanden. Je begint je reis in Afrika en vervolgt via Azië je weg naar de 'Target'-faciliteit waar de vijand gestationeerd zit. Op deze weg rond de wereld, schiet je met een groot arsenaal aan wapens letterlijk door vijanden heen en baan je jezelf een weg door de op verschillende continenten gebaseerde spelwerelden.

BodycountBodycount

In je strijd om de tegenhanger van 'The Network' waar je voor werkt, 'The Target' uit te schakelen raak je verzeild in verschillende conflicten. Een belangrijk kenmerk van de conflicten in Bodycount is de grote ravage die je tijdens deze acties in de verschillende werelden aan kunt richten. Met je wapens kun je vrijwel alles met de grond gelijk maken en vliegen de scherven en splinters je dan ook vaak om de oren.

Wie denkt dat er in Bodycount alleen in het wilde weg rond geschoten moet worden, heeft het mis. Tijdens het spel is het de bedoeling punten te verzamelen, waarmee je nieuwe wapens, luchtaanvallen of bijzondere munitie vrij kunt spelen en je op deze manier makkelijker je vijanden te lijf kunt gaan. Punten scoren doe je onder andere door je vijanden op een speciale wijze uit te schakelen, meerdere vijanden binnen korte tijd uit te schakelen of verscholen vijanden te beschieten.

In Bodycount is er tevens de mogelijkheid om via het netwerk met of tegen je vrienden te spelen. Speel samen mee in een deathmatch, een team deathmatch of de coöperatieve modus en maak het je vrienden zwaar, of schiet je juist samen met hen door de werelden vol vijanden heen.

Kenmerken:

  • Verschillende continenten geven de werelden unieke sfeer
  • Scoor punten door op bijzondere wijze vijanden uit te schakelen
  • Schiet alles met de grond gelijk
  • Online modus voor deathmatches en coöperatieve modus.

BodyCount ligt vanaf 2 september 2011 in de winkels. Het spel komt uit op de PlayStation 3 en Xbox 360.

In samenwerking met Namco bandai Partners mogen wij twee exemplaren van Bodycount voor de PlayStation 3-versie en twee exemplaren voor de Xbox 360 weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Simpel, vertel (of gok) hoeveel mensen er te spotten zijn in onderstaande foto. Om het je makkelijker te maken: het is klikbaar voor een grotere versie. Geef je antwoord vóór 5 september.

Ik wil Bodycount voor PlayStation 3 winnen!

Ik wil Bodycount voor Xbox 360 winnen!

Foto