FOK!games naar de E3

Over iets meer dan een maand is het zover, de Electronic Entertainment Expo, ofwel de E3. Jaarlijks doet FOK!games verslag van dit evenement door middel van live-blogs op de website en de talloze nieuwtjes die er zijn. Dit jaar doen we dit ook, maar zal er ook een vijfkoppige crew naar Los Angeles afreizen.

De vijf mensen die naar Los Angeles gaan zijn: koei, pheno, wc-eend, Mday en Nebo. Ieder van deze personen zal in de komende weken ook een column schrijven waarin er persoonlijk dieper op de reis ingegaan wordt. Deze columns verschijnen iedere maandag en de eerste is al verschenen.

FOK!games zal op 4 juni vertrekken en op 11 juni terugkeren. We zullen aanwezig zijn bij verschillende persconferenties en presentaties achter gesloten deuren. De crew die naar de beurs gaat houdt FOK!games dagelijks op de hoogte van het nieuws en bijzonderheden. De crew die achterblijft zal hun best doen om zoveel mogelijk nieuws te plaatsen maar ook de live-blogs van de grote persconferenties bij te houden.

FOK!games heeft er in ieder geval zin in en wij hopen jullie ook!