Chronicles of Riddick: Escape from butcher bay

Ik had nog niet verklapt dat de PC-versie verkocht wordt onder het mom \\\"Developers Cut\\\". De DVD staat namelijk vol met extra\\\'s over The Chronicles of Riddick. Het leuke aan deze extra\\\'s is dat je ze eerst moet unlocken door sigarettenpakjes te vinden die verspreid liggen door de levels. Deze extra\\\'s waren ook al aanwezig op de Xbox-versie, alleen kun je er nu van genieten op een hogere resolutie.



<\/center>

De extra\\\'s bestaan uit een flink aantal verschillende concept arts van zowel de films als de game. Tevens kun je een aantal video\\\'s unlocken, waarin je wat meer komt te weten over de development van deze game. Het zal je dus nogal wat tijd kosten om alle sigarettenpakjes te vinden, maar je moet toch wel een echte fan zijn wil je de game een paar keer gaan doorspelen om echt alles te vinden.



<\/center>


De reden waarom dit spel dan toch onder het mom van \\\"Director\\\'s Cut\\\" wordt verkocht is de \\\"moeilijksgraad\\\" onder de naam commentary die je ook dient te unlocken alvorens je hem kunt spelen. In deze gamemodus krijg je gaandeweg extra commentaar over de game, net zoals je dat gewend bent bij een director\\\'s cut op een DVD.