Tips voor Shadow of Mordor

Vandaag geeft Warner Bros. Interactive Entertainment tips voor Middle-earth: Shadow of Mordor via een trailer. De video toont informatie die spelers moeten weten over de langverwachte open wereld actiegame.

De trailer legt wat uit over de personages, de verhaallijn, het Nemesis-systeem, pre-order extra's en nog veel meer van Middle-earth: Shadow of Mordor. Spelers komen meer te weten over Talion en Celebrimbors zoektocht naar vergelding en de vaardigheden die zij ontwikkelen tijdens hun missie om wraak te nemen op de Dark Lord, Sauron, en zijn Black Captains.

Middle-earth: Shadow of Mordor biedt een dynam tussen het verhaal van The Hobbit en The Lord of the Rings. De game begint in de nacht dat Sauron terugkeert naar Mordor en zijn Black Captains op brute wijze de Rangers van de Black Gate executeren. Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die deze nacht zijn leven, zijn familie en alles wat hij lief heeft verliest. Uit de dood herrezen door de mysterieuze Spirit of Vengeance begint Talion aan een reis op zoek naar vergelding. Tijdens Talions tocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de ‘Rings of Power' en confronteren zij de ultieme vijand.

Middle-earth: Shadow of Mordor wordt in Europa gelanceerd op 3 oktober 2014 voor PlayStation 4 en Xbox One, op 30 september voor pc via Steam en op 18 november voor PlayStation 3 en Xbox 360.