Watch Dogs-uitbreiding nu uit

Watch Dogs Bad Blood, de nieuwe DLC voor Watch Dogs, is nu verkrijgbaar voor bezitters van de Season Pass. Vanaf 30 september is deze voor iedereen beschikbaar.

In de uitbreiding kruip je in de huid van Raymond ‘T-Bone’ Kenney, de briljante en excentrieke hacker uit de originele game. Je begint aan T-Bone’s verhaal wanneer hij een vals spoor in het systeem van Blume probeert te plaatsen en een paniekerig telefoontje krijgt van één van zijn voormalige collega’s bij Blume, Tobias Frewer, die dringend hulp nodig heeft. T-Bone besluit Tobias te helpen, maar beseft al snel dat de details in Tobias’ verhaal niet helemaal kloppen.

Watch Dogs Bad Blood geeft je ook toegang tot Street Sweep-contracten, een nieuw dynamisch systeem van zijmissies. Alle Street Sweep-contracten zijn speelbaar in de online coöp-modus. De online Hacking- en Tailing-modi zijn, samen met de ctOS Companion App, ook volledig speelbaar als T-Bone. Daarbovenop zijn er ook exclusieve wapens, perks en outfits, waaronder de op afstand bestuurbare wagen ‘Eugene’, T-Bone’s nieuwste creatie die geüpgradet kan worden met diverse aanvals- en verdedigingsopties.

De uitbreiding is nu verkrijgbaar voor bezitters van de Season Pass op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en pc. Op Xbox 360 is Watch Dogs Bad Blood binnenkort verkrijgbaar.