Corsair gaming gear nu beschikbaar

Hardwarefabrikant Corsair is begonnen met de verkoop van een nieuw scala aan randapparatuur voor gamers. Dat maakte het bedrijf afgelopen maandag bekend en pakte meteen flink uit. Het betreft nieuwe muizen, toetsenborden, headsets en muismatten.

De productlijn, RGB genoemd, werd eerder dit jaar al getoond op technologiebeurzen Computex en CES. Nederlandse prijsvermeldingen zijn nog niet bekend.

De M65 gaming muis beschikt over 8200 DPI, heeft een sleeved USB-kabel en beschikt over acht knoppen, waaronder een speciale 'sniper'-knop. Ook kan je het gewicht van de muis aanpassen. De M65 kost zo'n 70 dollar.

Van de toetsenborden zijn in totaal drie modellen te verkrijgen, met een prijs variërende tussen de 150 en 190 dollar. Ze komen in verschillende kleuren en hebben naast grote configureerbaarheid een extra set van zogenaamde G-Keys. Dit zijn achttien nieuwe, optioneel te configureren toetsen.

Corsair was in het verleden voornamelijk bekend van interne hardware zoals geheugen, voedingen en koeling. Sinds enige tijd begeven ze zich ook in de markt van (gaming-)randapparatuur.