Chinese bonus voor Assassin's Creed Unity

De inhoud van de Season Pass voor Assassin’s Creed Unity is bekend. De Season Pass breidt niet alleen het verhaal van Arno uit, van de drukke straten in Parijs tot het sombere boerendorp Saint Denis. Er is zelfs een nieuwe saga die zich afspeelt in China.

Het verhaal van de DLC Assassin’s Creed Unity Dead Kings speelt zich af na de gebeurtenissen in Assassin’s Creed Unity. Arno verlaat Parijs voor Saint Denis, een buitenwijk van Parijs met een mysterieuze en uitgebreide ondergrondse dodenstad waar de cryptes van de overleden koningen zich bevinden. Naast de hoofdmissies ontdek je nieuwe open-wereldactiviteiten, zoals schattenjachten, moordmysteries en -contracten, maar ook nieuwe coöp-missies. Speel extra wapens, uitrustingen, vaardigheden en outfits vrij en gebruik deze in de basisgame.

Er komt daarnaast een uitbreiding om meer wapens, outfits en dergelijke te vinden en te gebruiken in drie extra missies die zich in Parijs afspelen.

Assassin’s Creed Chronicles: China is een compleet nieuwe standalone Assassin’s Creed-game waarin je aan de slag gaat met een nieuw verhaal, een nieuwe setting en een nieuw soort gameplay. In deze game kruip je in de huid van Shao Jun. Zij leefde in het Middenrijk van China in de zestiende eeuw, waar zij als laatste Assassin van het Chinese Broederschap naar haar vaderland terugkeert. Shao Jun zint op wraak en gebruikt de skills die zij leerde van dé Ezio Auditore om dit doel te bereiken, gecombineerd met martial arts.

De Assassin’s Creed Unity Season Pass geeft toegang tot alle eerder genoemde content, die vanaf begin 2015 beschikbaar is. Assasin's Creed Unity komt zelf uit op PlayStation 4, Xbox One en pc op 13 november.