Will Ferrell gamet voor goed doel

Will Ferrell slaat de handen ineen met streamingplatform Twitch om geld in te zamelen voor een goed doel. Donateurs maken kans om samen met Ferrell (of zoals hij zelf zegt, Pharrell) op het podium te staan tijdens een videogame-evenement in San Francisco op 26 oktober.

De liefdadigheid betreft kinderen met kanker en overlevenden. Het doel van de inzameling is om op 26 oktober 375.000 dollar te hebben verzameld. Alle donaties worden gecompenseerd met unieke giften. Zo krijg je bij het minimale bedrag van tien dollar een Amazon games credit giftcard ter waarde van vijf dollar, en krijg je bij een donatie van 150 dollar een Xbox 360-controller gesigneerd door Will Ferrell en nog vele extra's zoals een unieke hoodie en speciale gamer-zonnebrandcrème (Apply up, up, down, down, left, right, left, right).

Donaties kunnen gedaan worden op www.willferrellhatescancer.org. Hier kan je ook zien welke extra's je krijgt bij welke donaties. Wat er allemaal precies gespeeld gaat worden op het evenement is niet bekend. Er gaat in ieder geval één winnaar uitgenodigd worden om Ferrell te vergezellen tijdens het evenement op 26 oktober, uiteraard allemaal live te volgen op Twitch. De teller staat op het moment van schrijven op ruim tienduizend dollar.