Destiny last-gen gratis te upgraden naar current-gen

Het is zo jammer, zijn de nieuwe consoles uit, zit je nog met je Xbox 360 of PlayStation 3. En maar een cross-gen game aankoop uitstellen, want je wilt immers de beste ervaring. Nu heeft Bungie hier een mooie oplossing voor. Je moet alleen wel de digitale versie bezitten.

Bungie heeft bekendgemaakt dat mensen die de digitale versie van Destiny hebben gekocht op de PlayStation 3 of Xbox 360, deze gratis kunnen upgraden naar de PlayStation 4- of Xbox One-versie. Upgraden van Xbox 360 naar PlayStation 4, of van de PlayStation 3 naar Xbox One zit er niet bij.

Je kan meer meenemen dan alleen de game in deze mooie regeling. De expansion pass, Digital Guardian Edition content, en progressie van je guardian gaan ook kosteloos over. Nog een leuk feitje is dat je Destiny kan blijven spelen op je oude console ondanks de upgrade.

De upgrade is tot 15 januari 2015 gratis, wat het bedrag gaat worden na deze datum is niet bekend. Characters kunnen altijd gratis worden overgezet naar een current-gen console, zowel bij de digitale als fysieke versie. Details van deze actie zijn hier te lezen.

Destiny komt 9 september uit op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Destiny