Gratis uitbreiding voor Total War: Rome 2

Een jaar na het uitkokmen van het strategiespel Total War: Rome 2 heeft Sega een nieuwe uitbreiding aangekondigd. Deze Emperor's Edition bevat een nieuwe campaign, Imperator Augustus, die draait om de strijd om het keizerschap tussen Octavian, Marc Antony en Lepidus. Met deze campaign moeten spelers weer een paar honderd uur vooruit kunnen.

Daarnaast zijn een een hoop nieuwe features toegevoegd waar de fans al lang om gevraagd hebben, waaronder een verbeterd politiek systeem. Ook zijn alle gebouwen en buildingtrees opnieuw gebalanceerd. De factie Armenia is nu ook speelbaar gemaakt. De graphics zijn opgepoetst, de performance is verbeterd en de AI een paar significante verbeteringen ondergaan. Het beste nieuws is dat de Emperor's Edition volledig gratis is voor alle huidige spelers. Het spel kan half september kostenloos worden binnengehaald.

Hiermee komt Creative Assembly tegemoet aan de bezwaren van de fans. Hoewel Rome 2 het bestverkopende spel uit de Total War reeks is, had het zwaar te lijden onder bugs en problemen met de AI. "Rome 2 was ons meest ambitieuze game," begint creative director Mike Simpson. "We zien dat er meer actieve spelers zijn, en spelers langer spelen dan bij onze voorgaande Total War titels. Maar we hebben ook serieus geluisterd naar de feedback die we kregen. Middels een groot aantal verbeteringen en gratis content updates die we na de release hebben doorgeveoerd, hebben we hard gewerkt om aan de verwachtingen van onze fans te voldoen. We willen graag dat de Emperor's Edition de geschiedenis in gaat als een van onze beste games."

Bedankt Shakkara voor de submit!

Total War: Rome 2