Bungie overweegt baarden in Destiny

In Destiny begin je met het aanmaken van je eigen character. Veel opties worden voorgeschoteld zoals, class, ras, huidskleur, haar, en nog veel meer. Maar tot de verbazing van veel gamers ontbrak er iets, baarden! Wie wil er nou niet met een mannelijke baard rondlopen in de wereld van Destiny?

Bungie, die een aantal weken geleden een bèta van het spel uitbracht, heeft deze klacht gehoord. Door de bèta kon bungie samen met de community bekijken wat er eventueel verbeterd kon worden aan de game. Bungie was erg verbaasd dat het ontbreken van baarden zoveel ophef kon veroorzaken, het was één van de meest gevraagde features.

Een developer van Bungie zegt het volgende: "But that's like wow, really? This is the big topic that people are talking about coming out of the bèta? For the graphics team - hell yeah! They are all on it. They want beards. They want to be able to give that. That's super-fun. If that's the biggest concern for the graphics team: great!"

Bungie was al bezig met een concept voor baarden, maar dit stond op een laag pitje, en raakte op een gegeven moment in de vergetelheid. Maar zo te zien is er toch nog een kans dat wij met een baard, door het universum van Destiny kunnen lopen.

Destiny komt 9 september uit voor Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 en Xbox One

Destiny baard
Welke man wil dit nou niet?