Link in Mario Kart 8 DLC

Altijd al willen racen met iemand met een groene hoed en die niet de broer is van Mario? Dan heb ik goed nieuws voor je; Mario Kart 8 krijgt nieuwe DLC, en die DLC voegt Link toe. Er komen twee verschillende DLC ieder met personages, karts en tracks. In tegenstelling tot de vorige DLC, die Mercedes auto's toevoegde, gaat deze DLC wel geld kosten.

Er komen twee verschillende DLC, beide DLC brengen drie nieuwe karakters, acht nieuwe karts en acht nieuwe tracks. De eerste DLC, die uitkomt in november, bevat Link, van The Legend of Zelda, Tanooki Mario en Cat Peach. Daarnaast zal het een raceauto van F-Zero bevatten en acht nieuwe tracks, die behalve in het Mushroom Kingdom ook in andere plaatsen, zoals Hyrule, zijn. Deze DLC kost zeven pond, wat ongeveer 8,80 is.

De tweede DLC, die pas in mei 2015 uitkomt, zal Villager en Isabelle van Animal Crossing bevatten en daarnaast ook nog Dry Bowser. Deze zal ook acht nieuwe karts en acht nieuwe tracks bevatten en zal ook zeven pond kosten. Iedereen die nu beide DLC bestelt krijgt een extraatje; je krijgt dan namelijk acht kleuren voor Yoshi en acht kleuren voor Shy Guy, die per direct te gebruiken zijn.

Mario Kart 8 krijgt DLC