'ESRB lekt nieuwe vechters Smash Bros.'

Voor een game wordt uitgebracht, is deze door een lange periode van tests heen gegaan. ESRB zorgt ervoor dat een game de juiste leeftijdscategorie krijgt toegewezen en geeft ook waarschuwingen over de inhoud van de game.

Het kan dus wel eens voorkomen dat er van tevoren informatie naar buiten komt, buiten de wens van de ontwikkelaar om. Dit is nu het geval met Super Smash Bros. voor Nintendo 3DS en Wii U. Een medewerker van ESRB zou namelijk diverse screenshots en video's naar buiten hebben gebracht. Hierin zijn nieuwe personages te zien.

Het gaat om Bowser Jr. (met de Koopalings als alternatieve outfits), Ganondorf en Shulk van Xenoblade Chronicles. Door de grote hoeveelheid screenshots en video's wordt er amper nog getwijfeld over de echtheid van de informatie. Een officiële bevestiging ontbreekt, dus neem het alsnog met een korrel zout. Ook het feit dat ESRB de games nooit speelt (zoals hier is te lezen) ontkracht de geruchten deels.

Het zou betekenen dat een eerder lek van het character select screen waar zou zijn. Dit betekent weer op zijn beurt dat onder andere Duckhunt Dog en The Chorus Men nog toegevoegd zouden worden.

Geloof jij in de geruchten of is dit een erg uitgebreide fake?