Volgende week verder met Clementine

Het tweede seizoen van The Walking Dead zal volgende week afgesloten worden. Vanaf 26 augustus komen we eindelijk te weten wat er gebeurd is na de bloedstollende cliffhanger van het afgelopen deel. Om deze releasedatum te vieren heeft Telltale een trailer online gezet.

Als je The Walking Dead op pc speelt, heb je dinsdag dus al geluk en kan je het seizoen afsluiten. Heb je een PlayStation 3, Xbox 360 of PlayStation Vita, dan moet je een dag langer wachten. IoS-gebruikers moeten zelfs twee dagen langer wachten tot donderdag, tot zij weten of Clementine het tweede seizoen overleeft.

De trailer van aflevering vijf, is vooral een samenvatting van wat er tot nu toe gebeurd is. Behalve een samenvatting van wat er tot nu toe gebeurd is, zien we ook beelden van Clementine van voor de zombie-uitbraak. Deze beelden zijn, in tegenstelling tot de rest van de trailer, wel spoilervrij. Het stukje met Clementine van voor de zombie-uitbraak begint 3:45 en duurt tot 5:02. Zorg wel dat je meteen daarna wegklikt.