Meer Transformers in Universe

Jagex heeft vandaag twee nieuwe Transformers aangekondigd voor de MOBA Transformers Universe. Bij de Autobots komt Macro erbij, terwijl de Decepticons Firebreaker mogen begroeten.

Als warrior draagt Macro een zwaar slagzwaard, waarmee hij als een ridder zwaait tijdens meleecombat. Zijn schild bedekt ook alle bondgenoten binnen zijn territorium, waarmee ze een bepaalde tijd uit zicht van de vijandslinie zijn.

Firebreaker is de eerste Decepticon met cloaking-mogelijkheden. Door zijn schildmeter op te offeren kan hij de duur van zijn camouflage verlengen. Ook kan hij een computervirus op zichzelf afroepen, waarna de eerste Autobot waarmee hij in contact komt, geinfecteerd wordt.

"Van Soundwave tot Grimlock, Transformers heeft altijd voor diversiteit gestaan en we blijven dit in onze game doorvoeren. De dynamiek van het Transformers Universe slagveld verandert wederom met de introductie van Macro en Firebreaker, mede door hun specifieke combat skills en specialismen. Onze groeiende community roept ook al een tijdje om Macro, dus het is geweldig dat we hem eindelijk in de game kunnen lanceren!", aldus David Nicholson, vice president van Transformers Universe.

Nicholson voegt toe: "Meer dan 700.000 gezagvoerders hebben tot op heden genoten van onze bèta en we zijn heel benieuwd hoe deze nieuwe gevechten zullen verlopen. Je zou denken dat het makkelijk is om de uitkomst te raden van een wedstrijd tussen sluipschutters en ridders, maar in Transformers Universe is niets zeker."

Transformers Universe is nu in open-bèta.