Spoilers voor Dragon Age

Dragon Age: Inquisition is op dit moment nog steeds in de bèta-testfase. Om een beta tester te worden moet je een overeenkomst tekenen dat je niets verklapt van het spel. Dit heet een Non Disclosure Agreement (NDA). Iemand heeft zijn of haar NDA gebroken.

Wat de straf in dit specifieke geval zal zijn voor de stoute persoon is niet bekend. Waarschijnlijk wordt deze uitgesloten van bèta-tests in de toekomst, vooropgesteld dat BioWare erachter komt wie de info heeft gelekt. De screenshots zijn in ieder geval gepost onder de naam Shabamzle.

Als je jouw oude savegames van voorgaande Dragon Age-delen wilt overzetten naar Dragon Age: Inquisition dan moet je dat doen via Dragon Age:  Keep, een programmaatje om de informatie over te zetten. Dragon Age:  Keep blijkt een lange enquête te zijn waar veel informatie wordt gevraagd, en daardoor gegeven, wat er in de voorgaande delen mogelijk gebeurd. Deze opzet is waarschijnlijk gekozen, omdat je de voorgaande delen waarschijnlijk op een ander platform hebt gespeeld: Dragon Age: Inquisition is een next gen-spel.

Om het speelplezier voor degenen die Dragon Age:  Origins en Dragon Age  II nog niet hebben uitgespeeld, niet te vergallen staan de spoilers niet direct hier op de site. Voor een kijkje klik hier. Hieronder een van de screenshots om een impressie te geven.

DA lek