Company of Heroes trekt richting de Ardennen

Relic Entertainment brengt een nieuwe singleplayer campaign naar Company of Heroes 2. Het verhaal voor één persoon speelt zich af tijdens de Slag om de Ardennen, in het Engels ook wel bekend als The Battle of the Bulge. De campaign is een standalone uitbreiding en zal dezelfde legers gebruiken als Company of Heroes 2: Western Front Armies, dat volledig om de multiplayer draaide.

In Company of Heroes 2: Ardennes Assault speel je als het Amerikaanse leger dat in de dichte bossen van de Ardennen te maken kreeg met een verrassingsaanval van de Nazi's. In 18 nieuwe missies moet je proberen door middel van drie verschillende speelstijlen de Duiters op hun kloten te geven. De campaign is dynamischer dan ooit: de beslissingen die de speler maken hebben vanaf nu een blijvende impact op de rest van de missies. Je hebt niet langer een oneindig stroom aan versterkingen en dus zul je veel tactischer te werk moeten gaan.

“We can’t wait to bring our players this awesome new single-player campaign for Company of Heroes 2,” zo vertelt Greg Wilson, Executive Producer van Relic Entertainment. ”We managed to include more missions in this expansion than we had in the original release and it’s packed full of great new features which we’ll be revealing over the coming months.”

Company of Heroes 2: Ardennes Assault komt op 18 november 2014 uit voor pc.

Company of Heroes 2: Ardennes Assault