Fans woedend om niet-werkende GOTY-kandidaat

Fans van Kim Kardashian: Hollywood zijn niet bepaald blij met hun grote idool Kim Kardashian. De game, die ondertussen toch wel als favoriet mag worden gezien voor game van het jaar, stopte afgelopen weekend namelijk met werken. Vooral op Instagram moet Kim Kardashian het ontgelden en wordt ze zelfs met de dood bedreigd.

Kim Kardashian: Hollywood is ontzettend populair en al weken de nummer één gedownloade app op iTunes. De game loopt op koers om 200 miljoen binnen te harken dit jaar en het aantal spelers is enorm. Dat er een hoop woedende fans tussen zitten is niet vreemd, zeker niet als je weet met wat voor problemen zij opgescheept zitten.

Ene Andreaabianco klaagt bijvoorbeeld dat ze nu haar fotoshoot mist, dat ze bang is dat haar negen vriendjes haar dumpen en dat ze geen tijd heeft om een nieuwe kat te kopen. Een andere fan, Trulysus, klaagt dat, ondanks dat Kim Kardashian weet hoe moeilijk het is om het te maken in Hollywood, ze er niet voor zorgt dat game weer online komt. Ook is ze niet blij dat haar man gestolen wordt door één of andere diva.

Of deze ramp, waar wellicht miljoenen mensen hinder van ondervinden, ervoor zorgt dat Kim Kardashian: Hollywood geen game van het jaar wordt is nu moeilijk te zeggen. Toch kan men met zekerheid vaststellen dat het een grote deuk is in het anders zo perfecte imago van Kim Kardashian.

Kim Kardashian