Dragon Age vliegt naar november

Het gaat lekker voor Electronic Arts, want ook Bioware heeft aangegeven meer tijd nodig te hebben om hun game af te krijgen. Dragon Age: Inquisition komt nu een paar weken later uit en is verschoven naar 21 november.

De verkorte versie: ze hebben meer tijd nodig. De lange versie is op hun blog te lezen:

"Sinds we begonnen zijn met het werken aan Dragon Age: Inquisition bijna vier jaar geleden, was ons doel om de beste Dragon Age-ervaring ooit te maken", zei Darrah. "Het was dat doel dat veel van onze beslissingen motiveert: verhuizen naar Frostbite, rassenkeuze en customization terughalen, het verbeteren van de tactische camera, het opbouwen van een team van personages met wie relaties evolueren op basis van je acties, en vooral, het maken van een episch, landverspreid verhaal dat zowel steunt op de eerdere games als het je meeneemt naar vele nieuwe plaatsen in het rijk van Thedas."

"Dit laatste beetje van de tijd is het polijsten van de ervaring die we willen laten zien. Er voor zorgen dat onze open ruimten zo aangenaam mogelijk zijn. Versterking van de emotionele impact van de keuzes van de Hero's. En het waarborgen van de beste ervaring die je krijgt voor het platform dat je kiest om op te spelen."

Dragon Age: Inquisition komt nu uit op 21 november in Europa op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Dragon Age: Inquisition