Kim Kardashian-game is een goudmijn

Kim Kardashian: Hollywood blijkt een goudmijn te zijn. Deze 'triple-A'-titel is sinds 25 juni van dit jaar uit en ligt op koers om tweehonderd miljoen dollar omzet te draaien.

Voor Kim Kardashian zelf is dit ook geweldig nieuws, zij krijgt namelijk 45% van die omzet. Dit komt uit op 85 miljoen dollar. Dat is drie keer zoveel geld als wat ze in geheel 2013 ontving.

In Kim Kardashian: Hollywood speel je als jezelf en is het de bedoeling beroemd te worden. Dit doe je niet alleen, je wordt namelijk geholpen door Kim Kardashian. Door middel van fotoshoots, kleren kopen en daten met de juiste personen ga je op weg naar eeuwige roem. Het beklimmen van de ladder van roem is niet makkelijk, tenzij je geld te spenderen hebt, want dan kan je alles kopen.

Net als veel andere mobiele games is energie één van de grote obstakels op de weg naar de top. Behalve energie kun je ook betalen voor huisdieren, kleren, kapsels, schoenen, accessoires en voertuigen. Mocht je toch niets willen spenderen, Kim Kardashian: Hollywood is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Kim Kardashian