Meer details van PES 2015

Konami heeft de eerste details voor PES 2015 aangekondigd. Met de Fox-engine, ondertussen bekend van Metal Gear Solid V, willen ze de PES-franchise een nieuw gezicht geven.

Door naar drie belangrijke pijlers te kijken van voetbal heeft het ontwikkelteam de mechanieken van het schieten en het keepen aangepast. Het nieuwe schotsysteem zorgt voor nog meer precisie en controle over de richting en kracht waarmee getrapt wordt. Ook het hebben van verschillende pass-mogelijkheden bij het afleveren van een laatste pas is uitgebreid. Een-op-een duels zijn aangepakt door ook meer controle bij het dribbelen te hebben. Aan de verdedigende kant zijn er natuurlijk ook verbeteringen, zodat je deze drie aanvallende pijlers soms letterlijk kunt tackelen.

Nieuwe features in PES 2015 zijn online matches met myClub, wekelijkse updates van voetbalteams zodat transfers en line-ups up-to-date zijn. Het meest aparte is wel dat je het stadion zelf kunt beheren, zodat je de ondergrond kunt laten sproeien om sneller te kunnen passen of juist je snelpassende tegenstander dwars te zitten door het gras wat langer te laten groeien. Die Japanners denken ook aan alles.

PES 2015

PES 2015

PES 2015

PES 2015