[Update] Uplay straft fans Watch_Dogs

De meest recente bug in Watch_Dogs is nogal blamerend voor Ubisoft. Bij sommigen, die bepaalde extra's voor Watch_Dogs via Uplay activeren, start het spel niet meer op. Het spel laadt dan niet verder meer dan 90%. Dit komt voor bij de auto en het gouden pistool.

Via Uplay kun je met Uplay credits extra’s krijgen in het spel. De cashbonus en de avatar leveren geen problemen op. Het wordt pas spannend zodra je het gouden D50 pistool claimt (30 credits), of de Papavero Stealth Edition-auto (40 credits). Het gebeurt niet bij iedereen, dus het is moeilijk om een regelmaat aan te treffen. Het kan wél bij ieder platform gebeuren: pc, PlayStation en Xbox-gebruikers staan gebroederlijk aan de kant.

Ubisoft vraagt iedereen met bugs, dus niet alleen deze, het door te geven op http://support.ubi.com. Op het moment van schrijven zijn daar 211 pagina’s te vinden vol vriendelijke woorden.

wd klacht

[Update 14:05]
Ubisoft ontkent dat de laadschermproblemen te maken hebben met de Uplay Rewards. Waar de problemen dan wel mee te maken hebben, laat Ubisoft in het midden. Gamers kunnen volgens hen gewoon rewards blijven aanschaffen, downloaden en activeren.

Een vertegenwoordiger van Ubisoft heeft het volgende verklaard: “The Watch Dogs team is aware of this problem and is working to find a fix for the players it affects. The issue is not specifically related to Uplay Rewards, and we’re doing our best to find a solution. In the meantime, players can submit a ticket at support.ubi.com if they are encountering this issue.

Kort door de bocht gezegd: "We werken eraan; het ligt niet aan ons. Meld in de tussentijd alle problemen die je hebt."