BlizzCon keert terug dit jaar

Roep je guildleden, je clangenoten en je vrienden, want BlizzCon keert terug dit jaar op vrijdag 7 november en zaterdag 8 november. Het is de achtste keer dat Blizzard Entertainment een conventie houdt en het zal dit jaar in het Anaheim Convention Center in Californië gehouden worden.

Kaartverkoop zal beginnen op 8 mei en een nieuwe lading op 10 mei en kost 199 dollar. Daarnaast zijn er ook een aantal tickets beschikbaar voor een exclusief pre-BlizzCon diner waarbij de opbrengst naar Children's Hospital of Orange County zal gaan.

''BlizzCon is altijd ons hoogtepunt van het jaar.'' Zegt Mike Morhaime, voorzitter en oprichter van Blizzard Entertainment. ''Met Hearthstone en Reaper of Souls onlangs uitgebracht en Heroes of the Storm en Warlords of Draenor die bijna in bèta zijn zal 2014 een geweldig jaar zijn voor iedereen die van onze spellen houdt. We kunnen niet wachten om het te vieren en om te delen waar wij aan het werk zijn geweest dit jaar.''

Zoals elk jaar kun je bij BlizzCon de nieuwste Blizzardspellen proberen, zijn er toernooien, Q&A's met developers en nog veel meer.

Nu is Californië niet bepaald om de hoek, maar dit wil niet zeggen dat je het dan hoeft te missen. Blizzard zal ook virtuele tickets verkopen, de prijs en vereisten zullen later bekendgemaakt worden.