Beyond Good & Evil 2 duikt weer op

De langverwachte Beyond Good & Evil 2 is weer eens opgedoken. In onderstaande video over Rayman Legends zien we bedenker Michel Ancel heel even de hoofdpersonage Jade van het eerste deel teasen door concept art te tonen. Beyond Good & Evil 2 is in 2008 aangekondigd.

De nieuwe look van Jade ziet er niet geheel apart uit na vorige teasers, al heeft ze in onderstaande concept art meer samurai-invloeden waaronder een katana. Michel Ancel heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij Beyond Good & Evil 2 als een prima 'serieuzer' project ziet na het jolige Rayman Legends-project. Het vervolg zou dan voor de PlayStation 4 en Xbox One uitkomen, omdat ze allerlei ideeën nu wel kunnen uitwerken op de nieuwe consoles.

Jade is iets na twee minuten te zien in onderstaande video. De componist van het eerste deel, Christophe Heral, zet nog een a-capella in van de theme van Beyond Good & Evil na anderhalf minuut. Een tip voor de ontwikkelaars: zeg jullie contract nog niet op in ruil voor een zangcarrière.