Hearthstone krijgt nieuwe modus

Blizzard heeft een nieuwe modus voor Hearthstone: Heroes of Warcraft bedacht. De modus heet Curse of Naxxramas en het komt binnenkort in het kaartspel.

Naxxramas is een zwevende stad vol met spullen van nachtmerries. Spelers kunnen met hun deck de strijd aangaan tegen enkele bazen, die de vijf verschillende vleugels van Naxxramas moeten voorstellen. Elke week komt er een nieuwe vleugel vrij. Elke baas heeft unieke vaardigheden, minions, Hero-avatar en taunts voor de kaarttafel. Winnaars verdienen kaarten tijdens dit avontuur en uiteindelijk zullen ze per vleugel een Legendary-kaart vrijspelen.

Curse of Naxxramas biedt dertig nieuwe kaarten die alleen te verdienen zijn door dit avontuur met succes te doorlopen. Er is een catch, om mee te doen moet je ingame goud betalen. Of als je niet genoeg goud hebt en geen zin hebt om veel te spelen kun je meedoen door middel van echt geld uit te geven.

Wanneer de modus in Hearthstone: Heroes of Warcraft begint is nog niet bekend. Het zal tegelijkertijd voor iPad, pc en Mac uitkomen.

Hearthstone