Typ FOK! de hemel in!

Dit jaar wordt het tiende op rij waarin FOK! in een heftige strijd is verwikkeld met Tweakers.net: om precies te zijn, om het wereldrecord typen.

Whatpulse is een gratis programmaatje dat bijhoudt hoeveel je typt en klikt. Join je team FOK!, dan worden je typ- en kliktotalen opgeteld bij het FOK!-totaal. 

De Tweakers hebben in ruim een decennium al 14,5 miljard keer op het toetsenbord geramd en staan daarmee eenzaam op de eerste plek wereldwijd. Het sinds 2005 actieve team FOK! sluit aan op de tweede plek met bijna 5 miljard keystrokes.

Jaren gelee was de rivaliteit moordend, maar nu kan FOK! je hulp goed gebruiken om al die discussies die je hier toch al voert, ook eens te doneren in de vorm van je typtotaal.

Registreer daarom vooral een account op Whatpulse.org, installeer Whatpulse, kom bij team FOK! en help de website waar je toch al rondhangt naar de top te typen!

Hier vind je meer uitleg over Whatpulse en het FOK!team. Er is ook een Frontpage-subteam. Als je toch bezig bent, kom erbij!