Awkward stuff in The Evil Within

Bethesda heeft een nieuwe gameplaytrailer voor The Evil Within vrijgegeven, de nieuwe survivalhorrorgame van game director, Shinji Mikami.

The Evil Within wordt ontwikkeld door Shinji Mikami en het team bij Tango Gameworks. Gedetailleerde omgevingen, angst en een gecompliceerd verhaal vormen het decor voor horror. Met beperkte middelen tot je beschikking zul je vechten om te overleven.

Detective Sebastien Castellanos en zijn partners komen ter plaatse om een gruwelijke massamoord te onderzoeken. Nadat hij getuige was van de afslachting van zijn collega's door een mysterieuze kracht, loopt hij zelf in de hinderlaag en wordt hij bewusteloos geslagen. Wanneer hij ontwaakt, lijkt hij terechtgekomen in een verknipte wereld waar afschuwelijke schepsels tussen de doden ronddwalen. Sebastian begin aan een avontuur met als doel te overleven en te ontdekken wat er achter dit kwaad zit.

The Evil Within is in ontwikkeling voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, en pc en komt op vrijdag 29 augustus uit. Hopelijk heb je gordijnen om het licht uit je gamekamer te houden.