The Crew racet deze herfst je kamer in

Na een lange stilte is er weer nieuws en een trailer omtrent de racegame The Crew. Het spel is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc vanaf de herfst dit jaar. Daarnaast zijn er pre-orders en een speciale actie onthuld.

The Crew is een racegame die spelers meeneemt op een erg lange rit door de grote open wereld van de Verenigde Staten, vol uitdagingen en online spelers. Ubisoft heeft verschillende pre-orders voor The Crew bedacht. Er zijn drie verschillende packs die je toegang geven tot de 2015 Ford Mustang GT, de RAM SRT-10, en de BMW Z4 sDrive35is. De Limited Edition van The Crew geeft exclusieve toegang tot de Mini Cooper S 2010. Elke pre-order bevat een set custom onderdelen voor je wagen en crew credits.

En dan is er nog een actie: vanaf 8 april is het mogelijk om exclusieve prijzen te winnen via de Golden Platesspeurtocht. Gouden kentekenplaten zijn verborgen in de game assets (screenshots, trailers en artwork) die onthuld zijn of nog worden onthuld naar aanloop van de release van The Crew. Bij release kunnen de codes die je terug hebt gevonden in de kentekenplaten ingevoerd worden op de website: http://thecrewgame.com/golden-plate. Op deze manier unlock je in-game rewards, goodies en geheime prijzen.