Nog meer The Last of Us

Als je dacht dat we het laatste gezien hadden van The Last of Us: de plannen voor DLC voor het spel zijn bekendgemaakt door Naughty Dog. Daarin zien we niet alleen uitbreidingen voor het multiplayergedeelte, maar ook een extra singleplayer verhaal.

De eerste van de drie bekendgemaakte DLC's is een multiplayer mappack met de naam 'Abandoned Territories'. Deze extra mappen komen 16 oktober uit. Naughty Dog is net klaar met de casting voor een nieuw personage voor de uitbreiding van het singleplayer verhaal. Ze gaan volgende week beginnen met het motion-capturen voor de bewegingen en gezichtsuitdrukkingen. Als je denkt dat we er nog lang op moeten wachten: de ontwikkelaar verwacht in december of januari klaar te zijn. De plannen voor de derde uitbreiding zijn nog vaag. Het is in ieder geval gericht op multiplayer en komt in de eerste helft van 2014 uit.

Mocht je nu een seizoenspas hebben of kopen dan krijg je een stuk of zestig ingame items erbij. Heb je er nog geen, dan scheelt het zo'n 75% mocht je denken dat je de DLC wel los gaat kopen wanneer ze beschikbaar zijn. De seizoenspas kost 19,99 euro.

The Last of Us