Last of Us breekt records

Sony kondigt vandaag aan dat er wereldwijd meer dan 3.4 miljoen exemplaren zijn verkocht van The Last of Us. De game is op dit moment de bestverkochte PlayStation 3-titel van 2013.

The Last of Us is een meeslepende reis waarin je moet zien te overleven in een wereld die radicaal is veranderd in twintig jaar nadat een dodelijke pandemie van de Cordyceps schimmel de mensheid bijna heeft weggevaagd. Het verhaal verkent op realistische wijze de diepere lagen van humaniteit via hoofdpersonen Joel en Ellie. Hun reis zit vol emotioneel geladen momenten en het verhaal draait om thema's zoals overleven, trouw, liefde en verlossing.

"Deze verkoopcijfers bevestigen de hoge kwaliteit van The Last of Us", zei Shuhei Yoshida, directeur van Sony Computer Entertainment Worldwide Studios. "De teams van Naughty Dog hebben een visie en het talent om uitmuntende verhalen te vertellen. Deze titel is het bewijs daarvan. PlayStation blijft zich toewijden aan unieke gameplayervaringen om de interactieve entertainmentindustrie opnieuw te definiëren. The Last of Us is het perfecte voorbeeld."

Last of Us