Project Eternity wordt uitgebreid

Een tijd geleden werd duidelijk dat Obsidian bezig was met een Kickstarter om een nieuwe game van de grond te krijgen: Project Eternity. Vandaag werd bekend dat het doel van 1,6 miljoen dollar bereikt is; dat betekent dat de game uitgebreid gaat worden. Onder andere het geliefde DRM wordt verwijderd.

Zodra de Kickstarter afgelopen is en de game uitgebracht gaat worden, kunnen gamers kiezen uit twee mogelijkheden om een key te krijgen. Ze kunnen een key kopen via GoG of via Steam. Daarnaast werd ook bekend dat de game uitgebracht gaat worden voor Mac. Ook komen er verschillende edities: de $50-versie levert een digitale versie van de game op met daarnaast een soundtrack, een digitaal Collector’s Book, wallpapers, high resolution concept art, een high resolution versie van de map map en ringtones. Voor $80 krijg je daarnaast ook nog een digitale kopie van de strategy guide en een tweede versie van het spel.

Wil je naast een hoop extra's toegang krijgen tot de bèta van het spel, dan moet je 140 dollar neerleggen voor de game. In de komende weken gaan er meer edities bekendgemaakt worden. De Kickstarter duurt nog 27 dagen; momenteel staat de teller op $1.655.679.