Er is leven na de Dood

THQ heeft de Survival Challenge-modus voor Darksiders II aangekondigd. De arena is toegankelijk voor spelers die na het einde van het spel verder willen levelen.

De Survival Challenge bevat honderd unieke waves van vijanden waartegen je het moet opnemen. Telkens als je vijf waves hebt overleefd krijg je de keuze om te stoppen en een prijs te claimen. Maar echte diehards gaan natuurlijk weer vijf extra waves proberen, met uiteraard de kans op nog betere items. Als je echter een wave niet overleeft sta je met lege handen.

Vind je levelen door middel van survival doodvervelend? Darksiders II bevat ook een New Game+, die je toelaat om de game nog een keer te doorlopen maar met behoud van je opgebouwde skills en wapens.

Jim Huntley, vicepresident van Global Brand Marketing zegt: “De Arena Challenge-modus en de New Game+ functie zijn de perfecte manier om zelfs na het hoofdverhaal de ultieme Dood te verder te ontwikkelen. Dit geüpgrade en aangepaste personage kan verder gaan in toekomstige campagnemissie-DLC's.

In Darksiders II speel je als Death, één van de vier ruiters van de Apocalypse, in een verhaal dat gelijk loopt met de gebeurtenissen uit de originele  Darksiders-game. Death wil zijn broer War wreken die ten onrechte wordt beschuldigd het einde van de wereld te hebben gestart.

Darksiders II komt 21 augustus uit voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc.

Darksiders II