Mists of Pandaria-beta van start

[Update 03:02] De beta is inmiddels downloadbaar voor Mac-users met beta-toegang, voor Windows is dit momenteel nog niet het geval.

[Origineel bericht] Gisterenmiddag verscheen er op de Battle.net-fora een FAQ voor de beta van World of Warcraft: Mists of Pandaria. In deze FAQ werd alvast gewaarschuwd voor hackers, en werd erop geattendeerd dat niet alles wat in de beta zit uiteindelijk in het spel zal belanden.

Waar Blizzard gebruikelijk de tijd neemt, zijn er nog geen 24 uur later verschillende Amerikaanse gamingwebsites al in het bezit van een beta-account. Teleurstellend feit is wel dat de downloader op dit moment nog niet werkt en een foutmelding geeft. Langzamerhand beginnen op fansites ook de posts te verschijnen van ongeruste mensen die zich op hebben gegeven voor de Annual Pass, bang dat zij zijn overgeslagen om aan de beta mee te mogen doen. Mensen die zich voor deze pass hadden opgegeven, kregen naast gegarandeerde toegang tot de beta ook nog eens een gratis in-game mount en een gratis digitale kopie van Diablo III.

Momenteel zijn alleen in Amerika de beta-invites verstuurd, of er meer komen in de loop van de nacht is nog maar de vraag.