Sony-baas: "Move had beter gekund"

PlayStation 3 • 08-03-2012 @ 18:56 •   dm Tim (wc-eend)
print 

De baas van Sony in Engeland, Fergal Gara, heeft in een interview met Official PlayStation Magazine aangegeven dat ze beter hun best hadden moeten doen voor de PlayStation Move en de games die er voor zijn.

Hij geeft aan dat het een geweldig apparaat is waar helaas nog te weinig applicaties voor zijn. Gara geeft wel aan dat als hij kijkt naar aankomende titels die gebruik maken van de Move dat hij hoopvol is. Er wordt volgens Gara nog steeds hard gewerkt aan de PlayStation Move.

"What I’m thinking is that it’s better suited towards the casual market, certainly, but we also are pretty clear that we could have done a better job on the titles we’ve had and we’ve brought to market for the PlayStation Move. As you’ve said, great tech, probably not so great applications so far. So there’s a job for us to do on the strength of games, and having seen what’s forthcoming gives me great hope that we can do a better job with Move as we look forward. So we’re certainly not forgetting about it", aldus Gara.


Bron: OPM


2018 views / 3 reacties
GenreOverig
PlatformPlaystation 3
Developer/PublisherSCEE/SCEE
User-waardering    
Aantal stemmen    45
Reacties op dit bericht
3  van 3 reacties op deze pagina. Pagina  1
sony hoopte erop dat developers hun wii games en expertise naar de ps3 zouden porten, zodat zij van de early adapter markt konden mee eten. Ik denk echter dat dit totaal niet het geval is geweest. de xbox en ps3 ontwikkelaars zijn grote kapitaalkrachtige bedrijven die zo een wii portje in elkaar flansen. de wii ontwikkelaars zijn toch vaak kleiner en een ps3 port is dan een behoorlijke onderneming.
de move is imho "wel leuk" hoor, maar niet een must have. Ik heb er een tijdje een geleend en heb daar (met name met R.U.S.E) best wel lol van gehad. Maar om er zo'n bedrag voor neer te leggen... nee bedankt... mn controller is al brak aan het worden, die moet eerst maar vervangen worden.

He sony? waar zijn die goedkope sixaxis controllers eigenlijk gebleven waarvan jullie hebben beloofd dat ze beschikbaar zouden blijven NAAST de dure dualshock 3's?
userIcon
Geldt dat niet voor elke analyse van een techniek wat meer dan een jaar oud is?
3  van 3 reacties op deze pagina. Pagina  1
Gebruikersnaam 
Wachtwoord
 

Zoek een game

Video's
Meteen bestellen?