Mega Man X digitaal verkrijgbaar voor Wii

Nintendo gaat hun digitale winkel weer updaten Met onder andere Er was al Fun! Fun! Minigolf TOUCH!, Mega Man XKid Icarus Of Myths and Monsters en Samurai Shodown IV: Amakusa's Revenge.

Er was al een WiiWare-versie van Fun! Fun! Minigolf TOUCH! en deze week zijn debuut op Nintendo 3DS. De minigolfuitdagingen op exotische locaties over de hele wereld zijn nu ook beschikbaar op de handheld. Kleed je Mii-personage in je eigen stijl en vlieg over de wereld om deel te nemen aan internationale toernooien zoals de Asia Cup.

Deze week keert Mega Man terug in de klassieker Mega Man X. Er zijn al vier NES-avonturen van Mega Man voor de Wii Virtual Console verschenen, maar dit is het eerste avontuur dat oorspronkelijk voor de Super NES verscheen. Mega Man X speelt honderd jaar na zijn originele Nintendo-avonturen en laat je strijden tegen nieuwe robot-eindbazen.

Kid Icarus: Uprising verschijnt binnenkort op Nintendo 3DS. Om de tijd te overbruggen geeft Nintendo het originele Game Boy-spel Kid Icarus Of Myths and Monsters uit via de Nintendo eShop. Liefhebbers van 2D-vechtspellen kunnen genieten van het verbeterde vechtsysteem en zeventien verschillende samuraikrijgers in Samurai Shodown IV: Amakusa's Revenge, dat als download beschikbaar komt in het Wii-winkelkanaal.

Game  Platform Prijs
 Dead or Alive: Dimensions-demo   eShop   gratis 
 Fun! Fun! Minigolf TOUCH!  eShop  5 euro
 Kid Icarus Of Myths and Monsters   eShop  3 euro 
 1001 BlockBusters  eShop / DSi Shop   2 euro / 200 DSi-punten 
 Successfully Learning Mathematics Year 5   eShop / DSi Shop  5 euro / 500 DSi-punten
 Mega Man X   Wii-winkelkanaal  800 Wii-punten 
 Samurai Shodown IV: Amakusa's Revenge   Wii-winkelkanaal  900 Wii-punten 
 Anima Ark of Sinners-demo  Wii-winkelkanaal   gratis 

Fun! Fun! Minigolf TOUCH!