Meer games naar Windows Phone

Er zijn vier nieuwe games voor Windows Phone aangekondigd. Het betreft de games Bullet Asylum, geoDefense Swarm, Tamagotchi en Age of Zombies. Er is nog geen releasedatum bekend voor deze games, maar verwacht wordt dat ze er snel zijn.

Bullet Asylum - Een game van UberGeekGames en al eind 2010 aangekondigd. Nu dus bevestigd voor een release binnenkort. Bullet Asylum lijkt op een kruising tussen Missile Command en shoot 'm ups. 

bullet

geoDefense Swarm - Opvolger van geoDefense en gemaakt door Critical Thought. De opzet is hetzelfde: een flitsende tower defense-game. Dit keer ook weer 10 levels in drie verschillende moeilijkheidsgraden. Het is nog niet bekend of de DLC die voor iOS beschikbaar is al direct in deze versie verwerkt wordt.

geo

Tamagotchi - Tamagotchi was jaren terug een wereldwijd fenomeen en Namco heeft met de videogame versie van het elektronische speelt ook veel succes. Na onder andere Nintendo DS en iOS komt de game nu naar Windows Phone.

tam

Age of Zombies - Van de makers van Fruit Ninja komt nu een arcade shooter waarin zombies en dinosaurussen, of beter gezegd, zombie-dinosaurussen, de hoofdrol spelen. Dat zegt genoeg.

zom