Toch een extra voor PS3-versie van Saints Row: The Third

Op de E3 werd beloofd dat PlayStation 3-bezitters exclusieve content zouden krijgen in Saints Row: The Third. De content was echter ver te zoeken en de PS3-versie bleek identiek aan die van de Xbox 360. Toch blijkt THQ een extra in petto te hebben voor de gamers met een Sony console, althans als je in de VS, Canada of Mexico woont.

Wie met de PlayStation 3-versie van Saints Row: The Third online gaat en zijn code inlost mag gratis Saints Row 2 downloaden, dat heeft THQ bekendgemaakt. Voorwaarde is wel dat de code binnen 90 dagen na de release van deel drie moeten worden geactiveerd (dat is voor middernacht 13 februari 2012).

Voor wie het tweede deel nog niet had is dit een aardig presentje. Jammer wellicht voor de mensen die een extra modus hadden verwacht of het tweede deel reeds in hun bezit hebben, maar een gegeven paard mag je niet in de bek kijken. Of Europese Saints Row 3-bezitters een dergelijk presentje krijgen is onbekend. Vooralsnog lijkt het erop dat we in Europa weer eens aan het kortste eind trekken.

SR3