Transformers: Fall of Cybertron aangekondigd

Transformers: Fall of Cybertron is de titel van een volgend jaar te verschijnen actiegame rond de Transformers. Dat heeft game-uitgever vandaag Activision onthuld. De game zal in 2012 verschijnen.

Transformers: Fall of Cybertron is de opvolger van het in 2010 verschenen Transformers: War for Cybertron. Beide spellen zijn gemaakt door de Amerikaanse gamestudio High Moon Studios. War for Cybertron werd gematigd positief ontvangen, maar scoorde desondanks hoger dan de spellen die zijn verschenen rond de drie recente bioscoopfilms.

In Transformers: Fall of Cybertron wordt je meengenomen naar de laatste uren van de burgeroorlog tussen de Transformers. Het gevecht om de stervende planeet Cybertron leidt uiteindelijk tot een exodus waarvan de gevolgen algemeen bekend zijn. Uit de omslag van het nog te verschijnen novembernummer van Gameinformer blijkt dat onder meer de dinobot Grimlock zijn opwachting maakt in de game. Grimlock, die voorkwam in de tekenfilmserie uit de jaren tachtig, is een van de favoriete karakters van veel Transformers-fans.

Transformers: Fall of Cybertron zal in 2012 gaan verschijnen voor PlayStation 3 en Xbox 360.


Fall of Cybertron nieuwe game Transformers