Dead Space 3 speelt zich af in de sneeuw

Er is nog vrij weinig te vinden over Dead Space 3. Toch zijn de eerste details al aangekondigd. De game zou zich afspelen op een besneeuwde planeet waar hoofdpersonage Isaac zowel met oude als nieuwe vrienden op pad gaat.

De geruchten gaan dat een bron binnen EA Games dit heeft uitgelekt. Dead Space 3 zal beginnen als hoofdpersonage Isaac op een besneeuwde planeet terecht komt en voor een storm moet schuilen in een huis. Daar ontmoet hij een gewond iemand die hem vertelt dat er nog meer overlevenden zijn en dat Ellie Langford daar ook bij hoort. Ellie is een oude bekende uit Dead Space 2.

Naast deze beschrijving geeft de bron ook prijs dat Isaac later samen met Ellie zal verder reizen. Ook een compleet nieuw personage genaamd Jennifer zal zich aansluiten bij deze club.

De bron verspreidde ook al eerder informatie over de Syndicate-reboot. Die geruchten bleken later correct op het moment dat EA games de game aankondigde onder de titel "Cartel". EA Games heeft Dead Space 3 nog niet officieel aangekondigd en EA wilt ook nog niet reageren op de andere geruchten die afgelopen week verschenen.

Dead Space 2