Battlefield 3 beta datum bekend

Eerder vandaag op het forum van EA UK hebben verschillende leden een bètaportaal gevonden van Battlefield 3. Natuurlijk is dit de originele Battlefield-website.

Op dit moment is de pagina al van internet gehaald. Het ziet ernaar uit dat dit een portaal was voor de GameStop Managers. Dus wellicht was het niet de bedoeling dat dit zou lekken.

Battlefield 3 portaal

 Battlefield 3 portaal 2

Het ziet er dus naar uit dat er binnenkort een officiële mededeling zal komen over het feit wanneer de bèta online komt te staan. DICE-ontwikkelaars zeggen namelijk dat dit een goede week is voor Battlefield 3. Ian Tornay, Battlefield 3 community manager, zegt tevens dat de bèta alleen in een multiplayer variant zal komen.

Battlefield 3 portaal 3

Update:
DICE heeft een einde gemaakt aan alle geruchten die er vanochtend waren. DICE meldt dat de bèta multiplayer van Battlefield 3 van start gaat op 29 september voor alle platformen. Spelers kunnen de Operation Metro map spelen in Rush mode. Gamers die dit spel al besteld hebben, hebben mazzel, voor hun is de download namelijk al beschikbaar op 27 september.

Xbox360-gamers zullen naar de Marketplace moeten gaan en PS3-gamers zullen het vanzelf zien verschijnen op het Playstation Network. Hieronder een spoiler over hetgeen wat je dan kan verwachten.